Core

Het all-in software pakket voor de opbouw, hosting, marketing én het beheer van uw website.

Verben Core is een uiterst gebruiksvriendelijk, krachtig en tevens flexibel systeem waarmee website- en webshopbeheer kinderspel worden. Core garandeert een hoge rentabiliteit door zoekmachineoptimalisatie en focus op snelheid en gebruiksgemak.

Bovendien betekent Core een sterke meerwaarde voor grafische bureaus die functionele en dynamische websites willen aanbieden zonder bijscholingen over de nieuwste webtechnologieën.

4 krachtige modules

om uw website naar een hoger niveau te tillen

Verben biedt met Core een uitgekiend concept aan dat voortdurend up-to-date wordt gehouden. Hierdoor kunt u berusten in onze expertise. Het platform en diens modules zijn het hart van onze onderneming en vormen een geïntegreerd totaalpakket. Het uiterst performante systeem helpt u om een website op te zetten die zorgt voor klanten aan de lopende band. U focust zich ondertussen op datgene waarin u excelleert: uw zaak!

De opbouw van uw website

De hosting van uw website

De marketing van uw website

Het beheer van uw website

01. De opbouw van uw website

DANKZIJ CORE KRIJGT DRAG-N-DROP EEN NIEUWE DIMENSIE

Aan de hand van kant-en-klare elementen en zogenaamde widgets bouwt u verschillende webpagina’s die u zelf kan voorzien van de nodige content (teksten, afbeeldingen, video’s…).

Via drag-n-drop visualiseert u bovendien dezelfde content op meerdere plaatsen en verschillende wijzes. Core garandeert ook responsief webdesign: uw website past zich automatisch aan de nodige schermgrootte aan. Zo blijft het websitebezoek ook via smartphone of tablet uitermate aangenaam en komt u ook hoger te staan op Google. Wat wilt u nog meer?

Zeker zijn van leads? Ook dat wordt gegarandeerd door Core. Aan de hand van een helder websitestructuur en duidelijke navigatie neemt u de bezoeker bij hand en leidt u hem van startpagina tot het contactformulier.

02. De hosting van uw website

ALLE TECHNISCHE ZAKEN VOOR U GEREGELD

Verben laat uw website veilig draaien op eigen cloudservers. Met Core zijn aanpassingen en websiteonderhoud bovendien altijd inbegrepen en kunt u zelf professionele mailboxen aanmaken en beheren. Het is zelfs mogelijk om één of meerdere domeinnamen aan uw website te koppelen!

03. De marketing van uw website

ZOEKMACHINEVRIENDELIJK

Google ♥ Core
Core ♥ Google

Tegenwoordig zoekt men alles via Google, ook uw bedrijf! Om die reden optimaliseert Core uw website voor zoekmachines en wint u een heleboel nieuwe, trouwe klanten.

Met onze software bent u zeker van een plekje op de eerste rij bij Google. Core genereert pagina’s zoals Google ze het liefste heeft: nette google friendly code, gestructureerde sitemap en een mobiele versie met responsief webdesign.

Daarnaast biedt Core u ook een waaier aan tools aan waarmee u de zoekmachineoptimalisatie van uw site naar het hoogste niveau tilt én kunt opvolgen. Zo krijgt u meer gerichte bezoekers over de vloer – op uw website én in uw zaak – en weet u meteen via welke zoektermen uw bedrijf gevonden wordt.

Maar we gaan nog een stapje verder:

Indien er een periode minder of onvoldoende offertes binnenkomen zal Verben Core automatisch advertising campagnes op Google en/of Facebook opstarten, bijhouden en optimaliseren. Zo krijgt u altijd gegarandeerd offertes binnen.

Aan de hand van A/B tests worden deze advertenties constant geoptimaliseerd om het aantal conversies zo hoog mogelijk te houden. Zo worden alle mogelijke formaten, varianten en modellen uitgetest en gaat onze software na welke combinatie voor uw specifieke zaak het meeste effect heeft.

Meten is immers weten, en gissen blijft missen. Verben Core voegt een vleugje Artificial Intelligence toe aan uw website.

04. Het beheer van uw website

PAS JE SITE EENVOUDIG ZELF AAN

Met Core kunt u zelf de inhoud van uw website updaten zonder toegevingen. Waarvoor u vroeger bij een webmaster moest gaan aankloppen, doet u nu gewoon zelf, zonder bijkomende kosten.

Input: 50%. Output: 200%.
Met deze slogan belooft Core het volledigste en gebruiksvriendelijkste systeem om webshops- en websites te creëren en te beheren.
Het systeem is zodanig eenvoudig dat het geen bijkomende technische kennis vereist en u meer uit uw website haalt dan ooit tevoren.

Van uit één handige centrale interface beheert u al uw sites. Elke site, elke aanpassing, elke update is slechts een muisklik van realisatie verwijderd. Zo is de opbouw van uw site kinderspel!

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de voordelen en functionaliteiten van ons platform de demonstreren.

Alle Core sites genieten standaard ook van volgende voordelen:

Automatische updates

Net als een goeie fles wijn wordt Verben Core alleen maar beter. Elke klant geniet – zonder bijkomende kosten – automatisch van voortdurende updates en uitbreidingen van onze software.

Concurrentievoordeel

Met Core blijft u de concurrentie altijd een stapje voor. Meerdere stappen zelfs! Het wereldwijde web is voortdurend in beweging. Met Core stapt u af van een statische site en geniet u van constante updates en vernieuwingen!

Dagelijkse backups

Klik… Klik… Oeps! Per ongeluk een webpagina gewist? Paniek! Niet met Core. Elke nacht wordt er namelijk een back-up van uw website gemaakt. Zo bent u met één muisklik terug up & running!

World class support

Bij Verben wordt u ondersteund door de ontwikkelaars van Core. Zij kennen de software uiteraard als hun broekzak en voorzien in een degelijke opleiding zodat u de kracht van Core ten volle kunt benutten. Zo garanderen wij de groei van uw zaak!

Onbeperkte webruimte

The sky is the limit.
Met dit gezegde gaat Verben voluit. Met Core is uw webruimte onbeperkt. U uploadet dus net zoveel afbeeldingen, video’s en documenten als u wenst. Op die manier groeit uw site evenredig met de noden.

Veilige hosting in de cloud

Net als webtoppers Instagram en Dropbox draait Core volledig op Google cloud servers. Hiermee levert Google snelheid, veiligheid en stabiliteit. Een meer betrouwbare omgeving voor onze klanten en websites konden we ons niet inbeelden!

Wat kost Verben Core? Kies hieronder de optie die het best aansluit bij de mogelijkheden van uw bedrijf.

Aankoop
Eénmalige bijdrage

11,952
€ / Eénmalig

  • 4 jaar updates
  • 24/7 support
  • 1 website url
Lease
Maandelijkse bijdrage

249
€ / Month

  • 48 maanden contract
  • 24/7 support
  • 1 website url
Bulk
Meerdere licenties

Contacteer
ons

  • enterprise@verben.be

Software Development Specialists

VERBEN

Aarzel niet ons te contacteren